Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Σεμινάριο: Αποφευκτέα και Μη Τροφικά Υπολείμματα: Μια Ολιστική Προσέγγιση Διαχείρισης για Αστικές Περιοχές

Την Παρασκευή 26/3, ώρα 18:00-20:00 θα διεξαχθεί δωρεάν, διαδικτυακό  Σεμινάριο-Εργαστήριο  στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για την Αποφυγή των Υπολειμμάτων Τροφίμων του έργου A2UFood «Αποφευκτέα και Μη Τροφικά Υπολείμματα: Μια Ολιστική Προσέγγιση Διαχείρισης για Αστικές Περιοχές». Στόχος του έργου είναι η ανάπτυξη και υλοποίηση ενός καινοτόμου και ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης υπολειμμάτων τροφίμων.

Δηλώστε συμμετοχή για το Σεμινάριο-Εργαστήριο, που διοργανώνεται την Παρασκευή 26  Μαρτίου 2021 και θα ενημερωθείτε εγκαίρως, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,  για την ηλεκτρονική διεύθυνση  παρακολούθησης του  Σεμιναρίου. Η επιμόρφωση απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους στον ευρύτερο χώρο της Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης-Εκπαίδευσης και όσοι το επιθυμούν μπορούν να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

https://docs.google.com/forms/d/1WUnxo_qNsSZGOA2rnFbI0ptxsZX013Phf_uqQXdV_-w/edit?ts=6051d935&gxids=7628