Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Ομιλία «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο. Διαδικτυακοί κίνδυνοι και πρακτικές αντιμετώπισης»

 

Το Σάββατο 27/04/2024 στις 15:00 στη ΣΕΥ στο ΕΛΜΕΠΑ θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Δρ. Γιώργο Νάκο, Ψυχολόγο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας με τίτλο «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο. Διαδικτυακοί κίνδυνοι και πρακτικές αντιμετώπισης».

Η ομιλία διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Εργαστηρίου Διεπιστημονικής Προσέγγισης για την Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής και του ΔΠΜΣ «Διεπιστημονική Διαχείριση των Χρόνιων Νοσημάτων, της Αναπηρίας και της Γήρανσης» του ΕΛΜΕΠΑ με την Περιφέρεια Κρήτης και τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο της εβδομάδας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού και της διαδικτυακής  κακοποίησης παιδιών και εφήβων από την Περιφέρεια Κρήτης (Αυτοτελές Γραφείο Ισότητας, Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων και Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Ισότητας, κα Μηλάκη Γωγώ) πραγματοποιούνται ομιλίες σε όλη την Περιφέρεια Κρήτης, οι οποίες εντάσσονται στις δράσεις του «Περιφερειακού Σχεδίου Κρήτης για την Ισότητα 2023-2025».

Η ομιλία απευθύνεται στους μεταπτυχιακούς φοιτητές και στις μεταπτυχιακές φοιτήτριες του ΔΠΜΣ και είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο/η.

Ανήλικοι στο Διαδίκτυο

Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο

Μετάβαση στο περιεχόμενο