Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Ενημέρωση για τη 2η εξεταστική περίοδο (Σεπτεμβρίου 2021)

Με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος οι εξετάσεις της 2ης Περιόδου (Σεπτεμβρίου 2021) θα γίνουν από απόσταση.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων θα ανακοινωθεί έγκαιρα από το Τμήμα πριν την έναρξη των εξετάσεων.

Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν δηλώσει μαθήματα αυτό το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 να εγγραφούν στη πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης (eclass), αν δεν το έχουν κάνει ήδη (και στα ηλεκτρονικά μαθήματα φυσικά). H διαδικασία εξετάσεων από απόσταση θα βασίζεται στη πλατφόρμα eclass. Οι διδάσκοντες θα ενημερώσουν για το τρόπο αξιολόγησης κάθε μαθήματος με ανακοινώσεις στο eclass.

Για λόγους προγραμματισμού και οργάνωσης, με σχετική ανακοίνωση, πιθανότατα θα κληθείτε να δηλώσετε τη πρόθεση συμμετοχή σας στα μαθήματα της εξεταστικής περιόδου (είναι διαφορετικό από τη επίσημη δήλωση μαθημάτων που γίνεται στις αρχές κάθε εξαμήνου).

Τέλος, λάβετε υπόψη σας ότι σημαντικές ή έκτακτες ανακοινώσεις θα στέλνονται και στον ιδρυματικό σας λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (@edu.hmu.gr). Για αυτό το λόγο φροντίστε να διαβάζετε τα μηνύματα σας από αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε, αν θέλετε, να προωθείτε αυτόματα τα μηνύματα του ιδρυματικού σας λογαριασμού στο προσωπικό σας λογαριασμό. Σχετικές οδηγίες υπάρχουν στο: http://www.icsd.teicrete.gr/node/338.