Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2024-25

Αγαπητές και αγαπητοί,

Η Θάλασσα Αλληλεγγύης Α.Μ.Κ.Ε. όπως κάθε χρόνο από το 2019, θα πραγματοποιήσει και φέτος αλληλέγγυα εθελοντικά μαθήματα Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας, Ραπτικής – Χειροτέχνιας, και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών που απευθύνονται σε ενήλικες ντόπιους/ες, πρόσφυγες/ισσες και μετανάστες/ριες και άτομα που βιώνου οποιασδήποτε μορφής κοινωνικό αποκλεισμό (ανεργία, επισφαλή στέγαση, οικονομικές δυσκολίες, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, lgbtqi+ άτομα, κ.λπ).

Όλα τα μαθήματα μας προσφέρονται δωρεάν από εθελόντριες και εθελοντές και στηρίζονται αποκλειστικά από δράσεις αλληλεγγύης. Μέχρι στιγμής πάνω από 500 άτομα, κυρίως πρoσφύγισσες έχουν ωφεληθεί από αυτά τα μαθήματα.

Οι εγγραφές θα γίνονται από την Δευτέρα 16 – Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024, με επίσκεψη στο εργαστήρι (οδός 1770, νο 34, Ηράκλειο Κέντρο, https://maps.app.goo.gl/Mkz8io42QhiZ6YReA) τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

* επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σας στέλνουμε συννημένα πληροφορίες για την φετινή διαδικασία εγγραφής στα μαθήματα του Κοινωνικού Εργαστηρίου μας για να ενημερώσετε τα ωφελούμενα άτομα του φορέα σας αλλά και για να το προωθήσετε σε όσα άτομα θα ενδιαφερόταν να ενταχτούν στα μαθήματα αυτά.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ REGISTRATIONS 2024-25

Leaflet ToS EN GR

Με εκτίμηση,

Ελευθέρια Ιατράκη

Συντονίστρια Εθελοντικών Δράσεων

ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – THALASSA OF SOLIDARITY

34, 1770 str.

71202 Heraklion Crete

website:   www.thalassa-solidarity.org
email:    info@thalassa-solidarity.org

Xάρτης Επιβίωσης στο Ηράκλειο – Survival Map in Heraklion Crete  www.herakliosurvivalmap.gr

tel:      +30 2810226434

facebook: @ThalassaSolidarity

twitter:  @OfThalassa

instagram:@thalassaofsolidarity

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο